Geachte klant ,

 

Welkom in onze salon, na de heropening op 13 mei 2020 .

In deze tijd zijn er een aantal regels gekomen waar wij en u als klant ons strikt aan dienen te houden .

N.a.v. de COVID-19 hebben de overkoepelende organisaties Anbos , Provoet en Nagelsector een protocol opgezet om ons weer veilig aan het werk te laten gaan met de volgende regels in acht nemend. Ons protocol kan op ieder moment gewijzigd worden wanneer er weer nieuwe maatregelen bij komen .

 

1. Ziek of verkouden: Annuleer uw afspraak als u of één van uw gezinsleden verschijnselen vertonen van griep of verkoudheid, ook als de klachten mild zijn.

 

2. Meer tijd: Zorg dat op tijd op uw afspraak bent, bij te vroeg wacht in uw auto, bij te laat zijn wij genoodzaakt de afspraak te verplaatsen. ( dit i.v.m. alle schoonmaakwerkzaamheden die wij nadien nog te doen hebben voor de volgende klant komt)

 

3. Handen wassen en desinfecteren: Voor en na de behandeling de handen wassen met water en zeep of achteraf met desinfectie.

 

4. Extra hygiëne: Oppervlakten die in contact komen met u als klant worden na iedere behandeling diep gereinigd en ontsmet met daarvoor bestemde producten, denk hierbij aan behandeltafel, uv/ledlampen, deurklinken, trapleunig, wastafel, etc.)

 

5. Extra bescherming: Dit om verspreiding van het virus te voorkomen ( handschoenen, mondkapje, faceshield )

 

6. Toiletgebruik: Tijdens de coronatijd is gebruik maken van het toilet niet toegestaan in onze salon, omdat u zich in privé omgeving bevindt.

 

7. Registratieplicht: Per 29-09-2020 18.00 geldt voor onze salon een registratieplicht dit voor onze en uw eigen veiligheid, wij bewaren uw gegevens 3 weken daarna worden deze vernietigd ( dan is de besmettingsperiode voorbij )

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze maatregelen en daarmee veilig aan het werk te kunnen blijven .