Enkele massages benoemd

Hotstone

Er wordt gemasseerd, sport en/of ontspannend, met handen en warme stenen. De stenen geven een gevoel van warmte en rust.

Sport

Deze geeft stramme spieren , triggerpoints en evt. sportblessures een goede behandeling. Men kan hierna weer functioneren in het dagelijkse leven incl. sporten en werken. Een voorbeeld is de thaïse sportmassage.

Ontspanning

Even als de hotstone is de kruidenstempelmassage voor sport en/of ontspanning. Men krijgt warmte en rust door warme stempels die gevuld zijn met thaïse kruiden waaronder pandanblad en curcuma, waarmee gemasseerd wordt.


Metamorfose massage

Deze massage kan helpen blokkades te verhelpen en zo een nieuwe start te maken. Werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rusten kan ondersteunend werken in een periode van veranderingen. Tijdens metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd zacht gemasseerd.

Kruidenstempel massage

Dit is een oosterse massage, tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels, warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten.

Hoofdpijn

 

 

Hoofdpijnmassage geeft verlichting in 5 minuten. Neem nu bv een spanningshoofdpijn, dit voelt aan als een drukkende, knellende pijn aan beide zijden van het hoofd of als een strakke band om je hoofd. Deze kan ontstaan zijn door verkeerde houding, stress, vermoeidheid of ergens tegen op zien.