Nieuws                                        Tanden bleken

Vanaf 1 januari 2018 zijn wij, Ingrid en Charlot de samenwerking aan gegaan om NoW-Hands tot een nog groter succes te maken. Om alles tot een goede samenwerking te krijgen hebben we het afgelopen jaar benut om elkaar goed te leren kennen onze behandelingen op elkaar af te stemmen en zien wat we nog meer toe willen voegen aan onze salon. Ondertussen werken we al geruime tijd samen en leren nog iedere dag van elkaar. We vullen elkaar goed aan in onze behandelmethodes dus u kunt praktisch voor alles bij ons terecht. Staat uw behandeling er niet tussen vraag hier gerust naar.

Wilt u mooiere witte tanden dan bent u bij ons aan het juiste adres. U moet onze tandenbleek sessies zien als een diepte reiniging van het gebit, wij zijn geen tandarts dus onze bleekcapaciteit ligt dan ook lager en is niet schadelijk voor het gebit. Heeft u vragen stel ze gerust.

 


NIEUW

Wij zijn verkooppunt van het merk TREATMENTS geworden .

 

Deze 4 heerlijke geurlijnen worden gebruikt in sauna's en schoonheidssalons en zijn een aanwinst voor in huis. De lijnen bestaan uit een home en body lijn en ook leuk geprijsd. Meer hierover verder op de website.

NIEUW :Wimperlifting

Lypossage Actie

 

Lypossage nu wegens succes verlengd t/m september 2019. Nu 10 behandelingen voor €450,- i.p.v. € 495,-

Meer informatie : dit is een pakket wat bestaat uit 10 behandelingen, waarbij je 2x in de week komt, 1e x massage en de 2e x massage en een pakking.

Altijd al mooie lange wimpers willen hebben dat kan met deze techniek. Er worden GEEN extensions geplaatst, maar de behandeling gebeurd met de natuurlijke wimper.

Na deze behandeling heeft u 6 tot 9 weken mooie gekrulde wimpers, die zorgen voor een open look.